23 June, 2009

HaRi BersaMa WaRiS

Posted by Shonna |

20 June 2009
.
Dapat memo dr sekolah Farris tuk
byr yuran PIBG + yuran Sekolah.
Tapi titlenya 'Hari Bersama Waris'
Tetiba mcm semacam pulak bunyinya. Titlenye classic sket. best gak..
Selalunya event camnie mmg tak bwk anak2.
Tapi duk shian kat Izz mama nie, so bwk dia jer...
Yang lain duk ngan bibik.
Izz takmo dukung, nak merayap jer kat atas lantai, so letak kat stage, maybe bersih sket.
.
.
Lepas bayar yuran, rupanya kena amik result kat kelas. Mak ai.. daa laa kelasnya level 3, berpeluh mama nak naik. Camnie laa perasaan farris kena bawak beg sekolah yg lebih besar dr bdn dia hari2. Takpe nak, demi segulung ijazah. Jajahi lah, excelli farris tak pernah merunggut pun beg berat ker.. kelas tinggi ker. Parents jer lelebih sebenarnya. :P

Alhamdulillah, result semua nya 6A. Tak sia2 kecut perut n tiap2 malam kejar dia buat exercise. Thank you to papa yang rajin, mama yang sker buat exam, farris yang rajin buat homework, qistina yang rajin berlakon.
.
Tahniah Farris Danish... we love u so much!!! muahh.. muahhh....


6 comments:

jellyna said...

farish danish, warish? hehehe

chuopa said...

congrat farishh.. bijak lah farish ni.... study rajin2 tau..

kazaztan said...

congrat...be good son...ehehhehe

Shonna said...

Jal, pelikkan.. waris?? but unikkan? Kshonna biro akademi sekolah nie tau!! Pasnie takut jadi lagi pelik.. takut terkeluar idea2 pelik dari ku. Anyway thks guru besarnya Cikgu Zaini, krn memberi kepercayaan pd ku.

Farris Danish said...

Uncle Chuop, thank you!! Nanti mama bg no akaun bank farris. Utk simpanan study bila besar nanti. :P hehehehe...

Uncle kazaztan, thks! Doakan farris menjadi abang yang boleh dicontohi oleh adik2 farris dalam ilmu dunia dan akhirat!! InsyaAllah.

kazaztan said...

oitt....kazaztan tu....aunty la.. aku nie.. ZAI...ehehehhe

Related Posts with Thumbnails