05 July, 2009

Ice Age 2, 3D version

Posted by Shonna |

Sunday, 5 July
Pepagi mama daa g klinik amik vaksin influenza, tak mahal sgt pun cuma RM70. Eloklah amik protection tak kira laa nak melancong ke mana2 pun.. And vaksin nie tahan utk setahun. Kalau tak kemana2 pun boleh amik.
Pastu g basuh keta antik ku yg daa 3 minggu tak cuci. Balik terus masak, pastu makan...
Nak ajak bebudak nie g mana ek? Papa keje lak hari nie... So layanlaa citer Ice Age 2, 3D movie mmg best ditonton... mahal sket, tapi berbaloi. Mama booked online jer, tau sgtlaa TGV KLCC tuh.. tak pernah laa tak kena beratur lebih dari 20 minit.
Auntie Emmot kata citer nie kelakar giler... Memang kelakar giler... Memang bagai nak rak ketawa... Qistina punya gelak.. kekekekeke... Hahahha 1st time Qis tak tidur dlm wayang....
Papa tak join movie nie... Papa sebuk ngan tender 8 juta dia... shian papa! Papa kena keje ngan uncle Azhar n auntie Sue...
Aish n Qis g nengok ngan mama & auntie Nor jer kat KLCC Auntie Nor ialah adik papa yang no 5 dari Sarawak. Dia sajer dtg jenjalan ke KL ngan nendanye.
Qis n Auntie Noor

Farris kelaparan... lately nie byk makan tp maintain kurus jer...
Kan best kalau mama pun camtu... mkn byk pun kurus..

Movie tak start2 lagik... So acikan posing2 dulu... kekkekee

Cewah, ngan 3D spec dia!!!

Lepas ngk wayang... shopping time. Beli Monopoly card!!

Qis tak tau nak beli apa.?

Play time!!!

Peace!!!

Letih daa... Jom hantar auntie nor balik!!! Shian dia.. seharian jaga Qis n Aish

1 comments:

syahril said...

bukan korang gi tgk Ice Age 3 ker? camner situ tulih 2 plakk

Related Posts with Thumbnails