14 November, 2009

Angin Bertukar!!

Posted by Shonna |

Berlumut daa blog nie... Banyak benda nak diceritakan, cuma takde masa nak diluahkan, sayangkan?

Setahun da bertukar keje, now la aku rasa masa aku 8 jam 5+1 hari bekerja digunakan dengan efficient sekali. Asal balik umah, aku terus pengsan. 12 hari outstation kat sini, rasa macam bertahun lamanya. Camner laa orang2 yang keje kat sini? dengan makan, parking yang mahal? Parking charged RM25 for a day? 8 hours je tau! Or maybe mereka nie gaji memang cikai2 pun 5K? Or maybe gak mereka nie ikat perut? Ntah..

Tetiba aku rindu nak balik opis, maybe sebab rindu nak makan beehoon tomyam rumba, roti naza kat ameen, beehoon goreng kat kedai mek? Capati ngan teh tarik? dan yang pasti aku rindu nak window shopping kat Maju Junction? Sogo? The Mall? Plaza GM? Chow Kit? Chow kit tuh mmg shopping.. shopping buah!! W/pun realiti nya window shopping kat Suria, KLCC lagik bestkan?

So dis monday nie.. aku start keje balik kat dimana aku sepatutnya berada bersama Saiful n Zura... See ya!! Miss lah!!

shonna: Pasti rindu jugak kat farah n faizal nanti... thks so much!!

1 comments:

rohamia said...

ha kata nak belanje mkn...bile lagik?

Related Posts with Thumbnails